27. heinäkuuta 2015

Takapään treenipäiväkirja, vko 2

Maanantai 20.7.
Tänään koitin Boltin kanssa ekaa kertaa heittää lenkki fillarin kanssa. Näin siksi, että mun kävelyvauhtini ei riitä Boltille, että se vaihtaisi peitsauksen raviin. Käytiin noin 2o minuutin ravilenkki siis heittämässä ja ihan kivasti tuo pikku-ukko siinä pyörän vieressä kulki. Toki sai olla kokoajan tarkkana ettei sinkoa renkaan alle, ja jos vastaan tuli koira niin nousin suosiolla taluttamaan pyörää.

Pyörän kanssa kulkiessa Bolt ravasi todella nätisti. Ei ollut puhettakaan, että olisi peitsannut. Laukalle olisi kyllä hyvin herkästi vaihtanut ja mennyt lujempaa, eli vähän sai stoppuutella menohaluja :) Pidempää lenkkiä ei ekaksi pyörälenkiksi viitsinyt heittää. Mennään nyt vähän kerrallaan, kun vauhti on isompi kuin normaalisti. Toki Bolt on ollut mukana juoksemassa silloin harvoin, kun käydään juoksemassa, mutta tuolloin askellaji on tainnut olla liian usein laukka..

Tiistai 21.7.
Bolt ja Sade treenaa tänään istumalihaksia! Lähtevät siis H:n kanssa Lahteen hakemaan asuntoauton lainaan ja jättämään meidän auton sinne. Mulla on vapaa ilta, jos ja kun joskus selviän fillarilla töistä kotiin. En siis aio miettiä tänään pätkääkään Boltin takapään treenausta! :D

Keskiviikko 22.7.
Mun paukut tehdä Boltin kanssa takapäätä tai kummankin kanssa tokoa on ihan loppu :/ Toista päivää fillarilla töissä, kilometrejä eilisen ja tän päivän aikana 66. Ei vaan jaksaisi enää touhuta iltaa koiruuksian kanssa. Koska meidän ravilenkki jäi onnettoman lyhyeksi otettiin istu - seiso toistoja takapäätreeninä (myös Sade teki näitä). Ideana siis, että takapää pysyy paikallaan ja etutassut liikkuu eteenpäin ja taaksepäin asennon mukaan. Toisena liikeyhdistelmänä tehtiin maahan - seiso. Pussillinen nameja saatiin menemään, joten luulisi sen tuntuneen myös takapään lihaksistossa :)

Torstai 23.7.
Mitähän me tänään tehtiin.. Ainakin me venyteltiin :)

Perjantai 24.7.
Istu - maahan, istu - seiso ja maahan - seiso treenejä. Illalla toko -treenit, mitkä vedettiin Boltin osalta melko kevyellä sykkeellä.

Lauantai 25.7.
Tänään startattiin Boltin, Marian ja Demin kanssa Vehmersalmelle, joten takapäätreeniä tehdään seuraavan kerran vasta ensi viikolla.

Sunnuntai 26.7.
Paimennustaipumustesti ja autossa istumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti