24. toukokuuta 2018

Suomen SERTi-tili avattu!

Diesel avasi Suomen SERT-tilinsä Tampereen NORD-näyttelyssä!! Ihanaa itsetunnon nostatusta (mulle) ennen Joensuun reissua :)

Tampereen Nord-näyttelyyn Pirjo Aaltosen tuomaroitavaksi oli ilmoitettu 7 schapea, 3 urosta ja 4 narttua. Melkoisen junnu voittoinen oli schapejen edustus näyttelyssä; 4 junnua, 2 nuorta ja yksi poissaolo.


Junnu-uroksia oli kaksi, Diesel ja muutamaa viikkoa vanhempi Trasselin kasvatti. Dieselin kanssa on ihanaa, kun kennelnimi alkaa E:llä, niin aika usein kuljetaan kehässä ensimmäisinä. Ja tämähän sopii meille oikein hyvin! Jos edellä joku juoksisi voisi pojalla olla vähän turhankin paljon kaasua :D Nyt siis saadaan mennä omaa vauhtia ja esiintyä oman fiiliksen mukaan.

Diesel sai laatuarvosanaksi ERI ja kilpakumppani EH, eli kilpailuluokassa jännitettäväksi jäi saadaanko SA. SA:n napsahdettua Dieselille jäätiin odottamaan nuortenluokan uroksen esiintymistä. Hämmästys oli suuri, kun nuortenluokan uros sai sileän ERIn eli kättelimme Dieselille SERTin ja NORD SERTin (pohjoismainen sert). VAU! Kyllä mä pidän tuosta mun pikkupojan ulkomuodosta ja kovasti, mutta näyttelyissä kun ei silti voi ikinä tietää, mistä tuomari pitää, niin oli mulla hymyssä pitelemistä.
Nartuissa sitten päästiin jopa mittelemään paras narttu-sijoituksesta, sillä SA:n saaneita oli 2. Kun narttujen voittaja oli selvillä palattiin Dieselin kanssa kehään ja suoraan vaan kierrokselle - narttu meidän edellä. Tähän tarvittaisiin kyllä hurjasti treeniä. Ei jalat meinanneet maata ottaa, kun Diesel kaahotti :D Nartusta tuli ROP ja Dieselistä VSP. Ei kllä hävitty yhtään hullummalle koiralle, oikein nätti narttu.  Onnittelut siis Trasseli Seitsemäs Taivas ja kotijoukot!


P. S. Kiitos kuvista, Siiri! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti