24. toukokuuta 2018

2x2 kepit, neljäs viikko

Katsottiin läpi, missä mennään ja pohdittiin, millä saadaan tuo oikea puuoli kulkemaan paremmin. Laitetaan eka portti takaisin suoraan ja lähetään hakemaan toistoja niin, että treenissä keskityttään tähän oikeaan. 1 vasen, 4-6 oikeaa, 2 vasenta. Ka unohdetaan tuolla lelulla ohjaaminen, mihin olen vähän sortunut, lelu on siis kädessä, mutta sitä ei käytettä mm. houkutteluun..Omatoimitreenit 1/6
Lenkkipolun varrella kepittelyä. Hetkittäin tulee vähän turhan paljon häiriötä, mikä meinaa viedä huomion, mutta hyvä vaan, ettei aina treenata ilman ylimääräisiä häiriöitä. Diesel vilautti, että oikean puolen kanssa on ehkä tehty hiljaista ajatustyötä.
Omatoimitreenit 2/6
-
Omatoimitreenit 3/6
Tehtiin keppitreeni hallilla ja nyt alkaa tuntua, että Diesel keksi homman jujun myös oikealta puolelta! Hienosti lähti hakemaan, ja saatoin jopa lähettää askeleen-kaksi kauempaakin. Jes!
Omatoimitreenit 4/6
Diesel taisi tosissaan nyt keksiä ton oikean puolen. Päästiin kääntämään ensimmäistä porttia ja edelleen haki hyvällä onnistumisprosentilla!
Omatoimitreenit 5/6
Oikea puoli alkaa näyttää paljon paremmalta kuin vasuri! Nyt tarvii varmaan lisätä vasurien toistoja :) Kumpikin puoli onnistuu nyt yhtä jyrkillä kulmilla.
Omatoimitreenit 6/6
-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti