16. toukokuuta 2018

2x2 -kepit, toinen viikko

Toinen kuvaton postaus putkeen, pahoitteluni!

Keppitreenit jatkuivat ohjatusti, ja alkuun tarkistettiin, missä mennään. Saatiin hieman apuja suuremman kulman aikaansaamiseen ja tuotiin keppejä lähemmäs toisiaan sekä käännettiin jälkimmäiseen porttiin kulmaa. 180 kulmasta pyöräyttäen Diesel meni kivasti kummastakin portista läpi, mutta 90 kulma tuottaa herralle vaikeuksia. Keskittyessään suoriutui, mutta suoritusvarmuutta tarvitaan lisää.
Nyt tarvitsee kotiläksynä saada Diesel ajattelemaan mitä tekee, ja hakeutumaan 90 ja 180 kulmistakin sisään myös ekasta portista. Treenataan siis tämä viikko eri kulmista lähestymisiä, ja pidetään tuo jälkimmäinen portti käännettynä.

Omatoimitreenit 1/6
Vasemmalta ohjastessa Diesel hakee hyvin kepeille ja tekee jyrkempiäkin kulmia. Oikealta ohjatessa saattaa tulla kepeistä ohi. Tuntuu, että tältä puolelta tehdessä se ei ajattele, mitä tekee, menee vain eteenpäin. Saatiin kuitenkin ne 6+6 toistoa kasaan.
Omatoimitreenit 2/6
Treeneissä oli reilusti häiriötä, sillä tehtiin treeni lenkkipolun varressa, ja aurinkoinen keli olikin houkutellut paljon lenkkeillijöitä polulle. Viimeiset toistot olivat ilman ajatusta tekemisestä.
Omatoimitreenit 3/6
Tehtiin lyhyempi treeni, vain muutama toisto oikealta puolelta.
Omatoimitreenit 4/6
Treenit hallilla, eikä ollenkaan huonommat treenit. Oikea puoli on edelleen se vaikeampi, mutta ihan kivasti Diesel sieltäkin hakee tiukempia kulmia, 90 kulma haastavin.
Omatoimitreenit 5/6
Tokotreenien jälkeen Diesel istui Saden treenien ajan autossa ennen kuin pääsi tekemään keppitreeniä. Ja mikä vire! Aivan mahtava. Onnistumisprosentti 95 ja mikä fiilis. Käännettiin tuota ekaakin porttia hitusen vinoon ja hyvin meni! 
Omatoimitreenit 6/6
Lyhyt treeni, missä vasemalta lähetykset toimii todella hyvin, mutta oikea puoli takkuaa. Toi oikea puoli saa mut ärsyyntymään, kun hetkittäin tuntuu ettei Diesel edes yritä. Se katselee taivasta ja juoksee ohi. Huoh :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti