24. toukokuuta 2018

2x2 kepit, kolmas viikko

Tämä treeniviikko aloitettiinkin ilman ohjattua tsekkausta. Viestillä kyselin ohjeet ja sovittiin, että jos haasteita tulee, niin laitan videota menemään.

Ohjeeksi siis saatiin, että ekaakin porttia käännetään samalla tyylillä kuin taaempaa porttia on jo aiemmin käännetty. Hiljalleen käännetään myös sitä taaempaa porttia lisää. Ja taas tehdään toistoja kaikista sisäänmenokulmista. Palkan on lennettävä suoraan eteen, vaikka ruvetaan treenaamaan myös sitä, että jään jälkeen.


Kirjaan tämän nyt samaan tyyliin kuin nuo aiemmat, vaikka tässä ei nyt olekaan yhtään ohjattua treeniä. Eli torstaina tehtiin tuo "ensimmäinen treeni". Vasen puoli ei tuottanut ollenkaan haasteita, vaan hienosti Diesel haki läpi kummastakin portista. Oikea puoli sitten.. Kepeille lähetys ja Diesel juoksee kepeistä ohi haistelemaan pusikoita. Ei auttanut, vaikka helpotin keppikulmia. Lopulta omat hermot olivat niin kireällä, että tehtiin oikealta suora lähestyminen ja jätettiin treenit siihen. Ei oikein hyödytä räyhätäkkään tolle, se vain katsoo tyyliin "rähise pois vaan, kyllä mä sua silti rakastan". Seuraavaan treeniin pitäis sit keksiäkin jotain, millä saada tää oikea puoli paremmalle mallille.

Omatoimitreenit 1/6, 2/6 ja 3/6
Huh haipakkaa, nää treenit jäi tekemättä :(
Omatoimitreenit 4/6
Käytiin hallilla ohiajellessa tekemässä keppitreenit. Vasemmalta ohjatessa saa keppejä käännellä jo ihan kivasti, mutta toi oikea puoli ei ole hanskassa. Helpoista kulmista menee, vaikeat takkuaa.
Omatoimitreenit 5/6
Tehtiin toko ja rt-treenien jälkeen keppitreeni. Vaihdettiin myös palkka toiseen, jotta saisi innon pysymään. Nyt kyn tuo narupallo on ruvennut menettämään hohtoaan, niin käytötön otettiin namitasku. Toivotaan, että tällä saadaan taas vauhtia.
Vasemmalta ohjattuihin suorituksiin olin oikein tyytyväinen! Kumpaakin keppiä pääsi kääntämään reilusti, ja silti haki kiltiti porteista. Oikealta vaihdettiin ohjaukset hitusen pienempään kulmaan, jolloin saatiin hienoja toistoja.
Omatoimitreenit 6/6
Samalla jatkettiin, enemmän toistoja oikealle, mikä takkuaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti