16. kesäkuuta 2014

Pojat tahtoo pitää hauskaa eikä paineja lopettaa :)

Käytiin lauantai-iltana Boltin kanssa treffaamassa ensimmäistä kertaa siskon (ja sen miehen) koiraa. Hugo tuli ulos vastaan eikä kiinnittänyt Boltiin niin minkäänlaista huomiota - kaikki sen huomio oli keskittynyt mun liehittelyyni! Bolt oli hieman epävarma tilanteesta ja häntä pystyssä päästi välillä yksittäisen ja epävarman pienen haukahduksen. Sisään kun päästiin Hugon huomio siirtyi Boltiin, joka kipitti syliin turvaan, kun Hugo tuli haistelemaan ja tekemään tuttavuutta. Hirveän nätisti Bolt antoi itseään haistella ja nätisti Hugokin teki tuttavuutta. Melko nopeasti Bolt lämpeni Hugolle ja pojilla olikin pian kunnon leikit pystyssä.

Hugo on tottunut leikkimään muiden bulldogien kanssa hieman toisenlaisia leikkejä ja oli alussa hyvin ihmeissään, kun Bolt heitti selälleen sen eteen ja läpsi tassuila. Yhteisen sävelen löydyttyä pojat rellesti toista tuntia ja heti jos Hugo lepäsi alkoi Bolt haukkumalla komentamaan uutta kaveriaan :)









Lopulta, kun lähdimme Boltin kanssa kotimatkalle sain mukaani pennun, mikä oli kainaloista ylöspäin aivan märkä Hugon kuolasta :D Mutta nukkuipa joku kiltisti seuraavan tunnin ajan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti