5. kesäkuuta 2014

Bolt 12,5 viikkoa

Vastahan tuo meidän pikkujätkä oli vauvalta tuoksuva pieni pallero, mikä mennä viipotti lyhyillä jaloillaan minkä ennätti. Nyt Bolt on jo yhtä jalkaa; solakka nuorimies minkä kropassa ei ole enää tietoakaan vauvamaisesta pyöreydestä. Ja alkaa menokin olla sen mukaista, että meijän vauvasta kuoriutuu nuori koira ihan pikkupennun sijasta, vaikka minähän en sitä toki vielä myönnä ;)

Tällä viikolla Bolt on ensimmäistä kertaa hypännyt sohvalle, joskin taisi suoritustaan vielä niin kovasti itsekin ihmetellä ettei ole toiste hypännyt - vielä. Eilen aamulla se tuli kovalla vauhdilla makuuhuoneeseen ja ponkaisi sänkyyn täysin ilman apuja antamaan märkiä ja rakastavia pusuja koko naamalle :D Useimmiten Bolt kuitenkin tyytyy vielä nousemaan sängynreunaa vasten kurkkimaan, joko ollaan H:n kanssa hereillä :)

Pienen tutkimustyön tuloksena olen keksinyt, miksi Sade herää aina keskellä yötä halailemaan. Tai ainakin kuvittelen keksineeni tälle syyn :D Saden halailu ajoittuu aina samoihin hetkiin, kun Bolt heräilee ensimmäisen kerran yöllä. Jos nousen tuolloin viemään Boltin ulos on aamulla todennäköisesti kuivat lattiat ja paperit, kun taas jos vain Sade rapsutan ja käsken takaisin nukkumaan on aamulla pissaa sielä täällä ja tuolla. Eli mun tuloksena on, että Sade herättää mut käyttämään Boltin pissalla :D Aivan varmasti, vai mitä ;)

Tässä on jokunen kuva, otettu noin 1½ viikkoa sitten:

Tässä kuvia viikonlopulta eli ½ viikkoa sitten:


Ja tässä tänään otettuja. Liekö tuo ympäristö ja vauhti, mutta näissä tän päiväisissä näyttää omaan silmään entistä hontelommalta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti