9. kesäkuuta 2014

Koiravapaa viikonloppu

Vaikka noiden meidän turrien kanssa on ihanaa touhuta ja olla, on silloin tällöin kuitenkin tervetullutta vaihtelua hetki ilman hännän huisketta. Mulla oli nyt piiitkästä aikaa täysin koiravapaa viikonloppu :D Pe-la yön mun vieressä nukkui kyllä vielä Tara, mutta lauantai aamuna, kun pääsimme aloittamaan polttarien viimehetken valmistelut (kaupassa käynnin yms) sekä itse polttarit, unohtuivat koirat. Meillä oli siis tyttöjen viikonloppu rakkaan ystäväni polttareiden merkeissä :)


Juhlakalumme haki avomersu, joka toi sankarin hyppyrimäkien juurelle huipulta laskeutumista varten. Meitä laskeutui viisi tyttöä ja rehellisyyden nimissä jännitys oli käsin kosketeltavissa :D 65 metriä vaijerin varassa on aika paljon varsinkin, kun tuolta ylhäältä katsoo!! Omalle lievälle korkeanpaikan kammolleni kyseinen suoritus oli totaalisesti itseni ylitys. Se tunne, kun tuolta ylhäältä piti tulla ikkunasta ulos ja pyöräyttää itsensä siitä ikkunalaudalta köysien varaan seinälle.. Huh! Polttarisankarillamme puolestaan huimasi harvinaisen vähän päätä ja tyttö senkuin meni ilman mitään vastarintaa naama kuin auringon nielaisseena :DLaskeutumisen jälkeen laittauduimme hipeiksi kukkanauhoinemme ja suuntasimme kohti keskustaa kyselemään Kumman Kaa -kysymyksiä, myymään sukkanauhoja sekä pitämään hauskaa. Sateinen sää vaikutti kyllä selvästi siihen ettei keskustassa ollut juurikaan ihmisiä emmekä voineet mennä Pikku Veskun rantaan piknikille, mutta muutoin päivä oli kyllä hyvin onnistunut. Lopuksi kävimme vielä etsimässä ABC:lta neuvoja hyvää avioliittoa varten ja lähdimme suuntaamaan kohti varaamaamme mökkiä.

Mökillä suuntasimme morsiussaunaan, nauttimaan runsasta illallista, jatkamaan morsiammen tehtäviä, nauttimaan hyvästä seurasta sekä nauramaan. Loistava ilta ja tuleva morsiankin vaikutti hyvin tyytyväiseltä - vielä aamullakin! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti