21. heinäkuuta 2014

Kesäkuulumisia ja tassun parantelua

Huh, viime päivityksestä onkin vierähtänyt jo tovi :D Kesä on mennyt aksatessa Saden kanssa kerran viikossa tai kahdessa. Käytiin Saden kanssa myös 5 kerran tokokurssi, että saatiin taas vähän uutta oppia liikkeiden opetteluun. Tulikin kamalasti asioita, mitä en ole tullut edes miettineeksi, kun olen itekseni Sade koulinut..

Boltin kanssa on yritetty lepäillä viimeiset viikot. Mökkireissun jälkeen poika alkoi nilkutella oikeaa etutassuaan ja ajateltiin sen vähän venähtäneen tai tärähtäneen mökillä otetuissa spurteissa. Rokotuksia haettaessa lääkärikin sitä väänteli eikä ilman kuvauttamista siinä ainakaan mtn kummallista havainnut.

Tänään käytiin sitten kuitenkin kuvauttamassa tuo tassu, kun ei se ontuminen ole ottanut heltyäkseen. Magneettikuvat ovat puhtaat eikä eroavaisuuksia oikean ja vasemman puolen väliltä löytynyt tai muutakaan kummallista. Saatiin siis mukaamme tulehduskipulääkekuuri ja ohjeet pakkolepoon. Milläpä tuota lepuuttaa, kun se hyppii volttia vaikka yksinään :s

Aika pitkään meinasi pikkuinen vedellä hirsiä, vaikka herätteen saikin ja autoon kun kannoin niin jatkoi tyytyväisenä unia. Kotipihassa yritti hieman tassutella, muttei jaksanut vielä pissalla käydä, kun takajalat menivät vain ristiin. Niinpä kannoin pennun "mökkiin" jatkamaan uniaan ja lähdin Saden kanssa ulos. Kotiinpäin tultaessa parvekkeen oven kautta kuului surkea ulvonta. Joku oli siis viimeinkin heräillyt :)

Tässä vielä muutama otos tältä päivältä. Eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu :) Ja jos tulehduskipulääkkeet ei tehoa varataan aika ortopedille ja tarvittaessa vielä tietokonetomografiaan..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti