6. toukokuuta 2014

Pennun barf maisteluita

Koska Sade syö raakaa, on mielestäni luonnollista, että myös Bolt tulee tulevaisuudessa siirtymään raa'alle ruoalle. Ensimmäisen vuoden aion kuitenkin syöttää pennulle noin puolet nappuloita ja puolet raakaa, sillä vaikka pyrin tarjoamaan monipuolisesti eri lihoja en uskalla ottaa sitä riskiä, että kasvavalle pennulle syntyisi puutostiloja.

Tämän 1½ viikon aikana, jonka pentu on meillä ollut olemme ehtineet maistelemaan jo monenlaisia makuja. Pennun ruokakulhoon on mennyt päivittäin sitä, mikä Saden "ruokalistalla" milloinkin on vuorossa. Sade on edelleen huono syömään, vaikkakin parempi kuin pelkkiä nappuloita rouskutellessaan, joten on suorastaan ihana katsella, miten Bolt syö innolla kaiken, mitä kulhoon annetaan :)

Tähän mennessä maisteluun ovat päätyneet broilerin siivestä leikellyt kanan palaset ja meilkein kokonainen siipi, kun Bolt oli astetta nopeampi kuin Sade ;) maksa, lohi, kasvismössöt, kuivatut naudan keuhkot sekä kanan sydämet, sikanautajauheliha, lammas, naudan vatsa, sisäelinseos sekä poro, jota syljeskeltiin hyvä tovi ennen kuin se voitiin syödä :D

Maisteltavaksi ovat Boltin toimesta päässeet myös sanomalehdet, kädet, kengät, pesupallo, ulkona surraavat pörriäiset sekä moni muu ei niin syötäväksi tarkoitettu asia ;)

Aurinkoista tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti