18. toukokuuta 2014

Hakuilua

Käytiin tänään testaamassa hakua kummankin koiruuden voimin. Saden kanssa on tehty aiemmin metsälenkillä piiloon menemisiä H:n kanssa, mutta ei mitään sen ihmeellisempiä ja Boltin kanssa ei ole ehditty tekemään vielä sitäkään. Odotin siis ennalta, että meidän osalta treeni tulee koostumaan nakkiringistä ja Saden kanssa ehkä kokeiltaisiin hakua.

Saden kanssa otettiinkin kierros nakkirinkiä, sillä se ei luonteensa mukaisesti hytkynyt heti tervehtimään kaikkia uusia ihmisiä jaa tyytyi seisoskelemaan ja heiluttamaan häntäänsä. Ensimmäisen nakkirinkikierroksen jälkeen muut kuitenkin totesivat, että niin reippaasti Sade tuli namia hakemaan, että eiköhän lähdetä suoraan vaan laittamaan "äijää" piiloon.

Sade pääsi tekemään kolme hakua, kaikki suhteellisen lähelle, mutta osoitti olevansa kärryillä siitä, mitä siltä haluttiin. Äijän löytäessään Sade istui viereen ja otti namin, minkä jälkeen se jo katseli tyylillä "mitäs sitten tehdään" vaikka maalimies tarjosia seuraavaa namia. Eipä ole ahmatti tuo meidän neiti :D maalimiehen kanssa sitten palailtiin keskilinjalle, mikä Saden mielestä oli hieman erikoista minun seuratessa hihnan perässä ja maalimiehen tarjoillessa namia. Tuntui tuo ajattelevan, että liian helposti sai namia ;)

Boltin kanssa porukka tuumasi ettei mitään nakkirinkiä edes oteta, se kun olisi tunkenut itsensä kenen tahansa syliin. Siitä sitten äijää taas piiloon niin, että Bolt sai katsella maalimiehen menoa muutaman metrin päähän piiloon ja ei kun etsimään. Boltia tuntui kepit ja muut metsän ihmeellisyydet kiinnostavan enemmän kuin etsiminen aina siihen asti, kun näkyviin tuli äijä. Bolt suorastaan pomppasi jokaisen maalimiehen syliin häntä heiluen syömään kaiken namin, mitä vain oli tarjolla :D

Lopussa otettiin vielä kaikki koiruudet metsään tutustumaan toisiinsa ja Saden sekä Boltin reagoinnit olivat juuri sitä, mitä voikin olettaa. Bolt leikkisi kaikkien kanssa ja Sade piti kipakkana tyttönä muut koirat poissa hännän altaan :p

Eiköhän oteta tämä ens la uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti