7. huhtikuuta 2014

Vielä 3 viikkoa odottelua..

Tosiaan, vielä pitäisi noin 3 viikkoa odotella, että saadaan Bolt (Karvarallin Huligaani) kotiin Saden kaveriksi. Sitä ennen kyllä riittää vielä tekemistä Sadenkin kanssa. Viikonloppuna H lähtee kavereidensa kanssa mökille, joten me tytöt taidetaan lähteä lauantaina Lempäälään match show:un.

Samana viikonloppuna, kun haetaan Bolt kotiin (kuvassa keskimmäinen) on Lahdessa kv-näyttelyt, joihin olen Saden ilmoittanut samoin kuin myös Tampereen kv-näyttelyihin toukokuun ekalle viikonlopulle. Tarkoituksena on käydä tosiaan tuo muutama näyttely vuodessa jo ihan senkin takia, että siellä on niin hirveä härdelli ja paljon väkeä, niin kaksijalkaisia kuin nelijalkaisiakin, joten pysyy tuntuma noihin "ruuhkapaikkoihin".

Ihmisten ilmoilla olemista on taas muistuteltu mieliin maalaismarkkinoilla vierailemalla, yhdissä valmistujaisissa olemalla sekä koirakahvilassa kahvittelemalla. Nyt, kun ei enään asu pk-seudulla ja keskustaan on huimat 15 minuuttia kävellen, niin ei tuolla väenpaljoudessa tule koiran kanssa vierailtua edes viikottain. Myös Saden lempparit eli junalla ja bussilla matkustaminen ovat jääneet aika pienelle ja vaihtuneet autolla ajeluun, mistä Sade ei kyllä myöskään ole pahoillaan ;)

Pääsiäinen olisi tarkoitus viettää mökillä, mistä sitten mennään pääsiäismaanantaina taas katsomaan Bolttia. Katsotaan, josko Sadekin pääsisi silloin tutustumaan uuteen tulokkaaseen, kun pienelläkin on jo 6 viikkoa ikää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti