28. huhtikuuta 2014

Pentu talossa!

Jei! Haettiin lauantai-iltana Bolt "kotiin". Oltiin siis la-su yö äitini luona ja tultiin vasta eilen Lahden kv-näyttelyiden jälkeen omaan kotiin. Bolt pääsi siis heti alussa tutustumaan myös äidin koiruuksiin :)


Meinasi olla pikku-Herra hieman väsynyt kaikesta uudesta ja jännittävästä. Ensimmäinen yö sujui hienosti. Laitoimme patjat lattialle, jotta Bolt pääsi lähelle nukkkumaan ja lopputuloksena mun ja H:n kanssa patjoilla nukkui Sade, Tara ja Bolt. Taralla taisi olla kaikkein vähäunisin yö, sillä se vahti pentua herkeämättä ja oli heti valmis hoitamaan sekä leikittämään pientä. Ei sitä kyllä itsekään tullut kehuttavan paljoa nukuttua, sillä unille maltettiin mennä vasta puolen yön jälkeen ja aamulla käytiin ensimmäisen kerran ulkona jo 4.30 ja seuraava tunti menikin katsellessa pennun energistä menoa. Ylös noustiin pennun herätteleminä klo 7..


Saden kanssa päivä vierähtikin näyttelyissä ja illalla lähdimme sitten suunnistamaan kotiin. Automatkan kummatkin koiruutemme nukkuivat ja kummastakin huomasi päivän olleen raskas. Kummalle kaikesta uudesta ja kummalle näyttelyiden sekä uuden pennun tuomasta stressistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti