12. huhtikuuta 2014

Match show, Lempäälä

Tänään käytiin nappulan kanssa match show:ssa, jotta saisi taas vähän tuntumaa siihen, että ympärillä on paljon koiria ja ihmisiä ja varsinkin siihen, että joku tulee lääppimään ja katsomaan hampaita.

Menimme paikanpäälle jo hyvissä ajoin, vaikka ilmoittautumiseen oli varattu huimat 1½ tuntia. Sade sai rauhassa taas katsella ja laskea kierroksiaan ennen kehää, mikä sopii mielestäni Sadelle.

Ennen match show:n alkamista arvottiin kaikista osallistuneista kaksi onnekasta, jotka saivat 25 euron arvoisen lahjakortin Katrin Koirahuoltamoon. En ollut uskoa korviani, kun toiseksi voittajaksi kajautettiin numero 402, mikä roikkui hihassani.

Paikan päällä oli Katrin Koirahuoltamon tuotteita ja itse myymälä sijaitsee Pirkkalassa, joten päätin katsoa heti, mitä lahjakortilla saisi. Olen suunnitellut jo hyvän tovin Sadelle hieman paksumpaa pantaa, sillä neidillä meinaa hetkittäin olla niin paljon menohaluja ettei nätisti kulkemisesta tule mitään. Niinpä siis lunastin lahjakortilla Sadelle uuden hienon pannan, ja jotta koko summa saatiin käytettyä (vähän kyllä kaivoin omaakin kuvetta), niin mukaan tarttui myös hieno "vessa"-kyltti :D

Itse match show:hun. Sade osallistui siis isoihin aikuisiin, koska on niin "iso". Meidän nippanappa 40 cm tyttönen tuntui kovin pieneltä, kun paikalla oli oikeasti isojen rotujenkin edustajia.

Pareittain mentävästä kehästä Sade nappasi punaisen nauhan, mutta punaisten kehässä jäätiin sijoituksetta. Meidän tavoitteet saavutettiin siis kirkkaasti, kun Sade lähenteli viilipyttyä - paitsi silloin, kun joku haastoi tuijottamalla.


 Tästä on hyvä jatkaa "tyttöjen viikonloppua", kun H lähti kavereidensa kanssa mökkeilemään. Mun haaveena on tehdä illaksi poppareita ja katsoa joku hömppä-leffa :D

Aurinkoista lauantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti