9. maaliskuuta 2014

7 viikon piina

Eilisen illan ja viime yön aikana Miisu synnytti 6 pentua. Sain eilen jo maistiaisen tulevasta, sillä Karvarallin ihana kasvattaja laittoi minulle kuvan yhdestä urospennuista.

Olemme siis H:n kanssa puhuneet jo pitkään toisen koiran hankinnasta ja vuoden vaihteessa sitten lähdimme selvittelemään mahdollisia kasvattajia, jotka meitä kiinnostaisivat. Otimmekin yhteyttä muutamaan kasvattajaan, mutta sen jälkeen, kun kävimme katsomassa Karvarallin Miisua on yhteydenpito muihin kasvattajiin jäänyt. Olemme päässeet katsomaan emää, emän emää sekä pentueen isää ja kaikki nämä sekä muut suvun jäsenet ovat olleet valloittavia. Näinpä olemme tienneet jo hyvän tovin, mistä pentueesta pentumme haluamme.

Nyt alkoi siis 7 viikon piina. Pitäisi jaksaa ja malttaa odottaa, että kotiin Saden kaveriksi saa toisen vipeltäjän. Onneksi pääsemme kuitenkin katsomaan pentuja jo aiemmin sekä hieman katsomaan, mikä pennuista miellyttää omaa silmää.

Olin aiemmin vakuuttunut siitä, että otamme Saden kaveriksi toisen nartun, mutta  - kas kas - H:n mieleen onkin enemmän urospentu Saden kaveriksi. Näin ollen olen koko kevään haudutellut ajatusta uroksesta ja se alkaa kuulostaa omaankin korvaan paremmalta vaihtoehdolta. Nuoruuteni olen kuitenkin asunut uros schapen kanssa, joten tuo sukupuoli on hieman tutumpikin itselleni. :D

Kovasti odotan sitä, että pääsemme pentuja ihailemaan sekä valokuvailemaan. Ja mikä parasta, odotan sitä, että saan tuoda uuden tulokkaan Saden nähtäville ja kotiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti