5. maaliskuuta 2014

Vatsapöpö ja kuntosali

Sadella on jo kolmas päivä menossa vatsatautia. Maanantaina jätettiin agility väliin, kun neitin vatsa näytti toimivan kaikkea muuta kuin normaalisti eikä ruoka maistunut. Jälkeenpäin ajatelle - erittäin hyvä päätös. "Vatsanamia" kuluu ja tänään huomasin, että jäjellä on enään yksi tabletti. Pitää siis suunnata pikimmiten hankkimaan lisää. Huonona puolena noissa tabuissa taitaa kyllä olla se, että pidemmällä käytöllä ne kuivattavat..

Nappulan lenkit ovat siis olleet alkuviikon lähinnä vain tiuhaa käymistä metsän reunassa. Ja siellä onkin saanut juosta! Viime yönäkin käytiin ekan kerran (vasta) 3.45 ja toisen kerran 5.45. Suhteellisen levottomia öitä siis. Varsinkin, kun jokaisen reissun jälkeen käydään pesulla, ennen kuin nappula pääsee muualle asuntoon.


Eilen nappula jäi muutamaksi tunniksi kotiin, kun käytiin H:n kanssa salilla. Kotiuduttuamme H jäi laittamaan iltapalaa ja minä lähdin viemään Sadea ulos, mutta kukapa sitä kesken moikkailujen haluaisi kahdestaan ulos lähteä. Näinpä ollen pääsimme 2 metriä ulko-ovelta, jonka jälkeen nappula laittoi jarrut päälle. Käytiin siis syömässä iltapala ja lähdettiin sen jälkeen koko porukalla metsään :D

Niin! Liityttiin siis H:n kanssa Elixian jäseneksi. Saatiin tarjous, johon päätettiin lopulta suostua, kun on tuota salia tässä jo tovin verran hauduteltukin. Nyt sitten tavoitteena käydä 3 aamuna viikossa juoksemassa kersan kanssa ja 2-3 salia sekä 1-2 ohjattua tuntia. Näin jos mentäisiin ainakin alkuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti