1. marraskuuta 2015

Kisailua ja talkoilua 25.10.

Viikko sitten sunnuntaina oli vuorossa oman seuran kisat, eli päivästä ei päässyt helpolla - vain kisaamalla. Päivä alkoi jo 8.30 ja startit olivat noin puolilta päivin. Lopulta päivä päättyi joskus 18.30. Eli suhteellisen pitkä päivä. Varsinkin Sadelle, joka oli koko päivän kisapaikalla.

Radat olivat tällä kertaa Johanna Wüthrichin käsialaa. Wüffen tietäen, radat olivat juuri niin mukavia, kuin odotinkin. Eteneviä, ja mukavia ohjata :)

A-radalla tapahtui jotain käsittämätöntä. Tiedän kyllä ohjanneeni hieman huonosti, mutten uskonut ohjanneeni kuitenkaan niin huonosti, että Sadella olisi ollut mahdollisuus lukita putken kauempi pää. Mutta niin vain kävi, että Sade kaahotti selkäni takaa putken kaukaiseen päähän, vaikka heti hypyn jälkeen olisi ollut tarjolla putken oikea pää. Hups!

Tuota käsittämätöntä sählinkiä putkella, ja keppejä lukuunottamatta rata oli hyvä. Sade liikkui kohtalaisella vauhdilla ja yhteispeli toimi. Mutta tosiaan ne kepit. Hienosti Sade haki kepit, ja lopussa lähti vauhtikin kiihtymään. Mutta; sama homma kuin viimeisenä 2 viikonloppunakin. Kepeiltä tultiin kesken pois!! Aivan ihme temppu, mikä pitää nyt kyllä saada pois. Turha niitä virheitä on tommoisesta ottaa..

A-rata:

Ja sitten meidän B-rata. Tää oli aika hieno! Tehtiin pitkästä aikaa 0-tulos ja vieläpä 4.08 sekuntia alle ihanneajan! Mä jo juhlin mielessäni, että saataisiinko LUVA, mutta ei saatu. 4 koirakkoa oli meitä nopeampia tolla radalla. Ei muuta kuin uutta yritystä :)

B-rata:


Kiitos ratojen kuvaamisesta Helille ja Jaanalle!


P.S. Tää oli samalla sadas blogiteksti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti