1. marraskuuta 2015

Piirinmestaruuskisoista RTK1 ja mitaleille

Meidät valittiin YLÖKKin joukkueeseen rally-tokon piirinmestaruus -kilpailuihin. Joukkueeseen kuuluivat meidän lisäksemme Laura ja Anitha (ALO) sekä Satu ja Trip (MES). Kisapaikalla jokainen teki oman suorituksensa ja sitten laskeskeltiin pisteitä ja mahdollisuuksia sijoituksiin :)

Tässä siis pieni purku mun ja Saden suorituksesta:

Viimeisen viikon aikana kiinnitimme huomiota vasemmalle tapahtuviin käännöksiin, sillä ne ovat olleet kovin haastavia meille. Ja kovasti niissä eteenpäin mentiinkin, ja nyt ei kisapaikalla tarvinnut tehdä aivan niin laajaa kaarrosta käännöksiin :)

Radalla oli useampi käännös vasempaan päin, koira eteen ja taisin sivulle, spiraali ja pujottelu, liikkeestä maahan, saksalainen yms. Meidän ainoa pistevähennys tuli kyltiltä yksi, jossa Sade jäi eteen pyydettäessä vinoon Tästä siis -1. Muilta kylteitä ei sitten otettukaan enää pistevähennyksiä, eli tulokseksi saatiin 99 pistettä.

ALO -rata

Jatkoa ajatellen Sade jäi liikkeestä maahan kyltillä himan turhan kauas minusta ja alkuun spekuloitiinkin, että olisiko pistevähennys tullut juuri tuolta kyltiltä. Eli tätä pitää hieman treenata ennen seuraavia kisoja, sillä AVOssa arvostelu kiristyy ja enää ei anneta nin paljon anteeksi kuin ALOssa. Toinen treenilistalle pääsevä asia on noi "askel - pysähdys - 2 askelta - pysähdys - 3 askelta  pysähdys" -kyltit. Niissä mun pitää malttaa pysähtyä vielä pidemmäksi aikaa. Nyt Saden pylly kävi maassa ja heti jatkui matka, eli näihin tarkkuutta ettei käy niin, että Sade ei ehdikkään istumaan.

Tässä meidän ratasuoritus Lauran kuvaamana. Laura oli radalla juuri ennen meitä, joten video alkaa vasta kyltiltä kolme.


Meidän 99 pistettä riitti siis henkilökohtaiseen pronssiin ja joukkueen kesken sijoituttiin myös pronssille. Hyvä me! Tämän lisäksi saimme kolmannen tuloksemme, eli plakkarissa on nyt koulutustunnus RTK1 ja seuraavat startit otetaankin AVO-luokassa.

Laura ja Anitha saivat myös koulutustunnuksen RTK1, ja Satu ja Trip saivat henkilökohtaista pronssia sekä koulutustunnuksen RTK4. Ylökin 2. joukkueessa kisanneet Tiia ja Luna saivat koulutustunnuksen RTK2. Onnea koulareista ja sijoituksista!

Saden palkinnot henkilökohtaisesta sijoituksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti