26. lokakuuta 2014

Pentunäyttelyiden ja agikisojen satoa, 26.10.2014

Pentunäyttelyiden aikataulua katsellessa päätettiin pelata varmanpäälle ettei Bolt myöhästy kehästä Saden agikisojen takia. Äiti suuntasi Boltin kanssa Lahti-halliin ja itse otin Saden kanssa määränpääksi Vipusenkadun agilityhallin, josta kiirehdin näyttelypaikalle heti Saden ratasuorituksen jälkeen.

7-9 -kuisten urosten kehään sekä paras uros-kehään en ehtinyt Bolttia itse viemään, mutta päästessämme näyttelypaikalle odotti minua äiti ja Bolt kahden punaisen nauhan ja lilan nauhan kera kertoen, että ehdin viedä Boltin vielä itse parhaan nartun kanssa loppukehään. Mikäpä siinä, miellelään tuon pojun kehään viekin, kun toinen kulkee nätisti ja on muutoinkin kaikin puolin loistava yksilö :)

Rop:in vei Fiilis eli narttujen paras, jolla on vielä pidemmät koivet kuin Boltilla. Tuomari tykkäsi ilmeisen kovasti pitkistä jaloista, sillä useammalle oli jalkojen pituudesta sanonut. Boltin sisko, Vimmu oli parasnarttu 2., joten ei mitenkään huono esiintyminen Karvarallin H-pennuilta.

Lahden pentunäyttelyt 26.10.2014, tuomarina Tarja Löfman
" Erinom. tyyppinen urospentu. Hyvät rungon mittasuhteet. Oikea kuonon vahvuus ja otsa-penger. Hyvän mallinen kallo-osa. Sopivat kulmaukset. Oikeanmallinen rintakehä. Liikkuu kevyellä askeleella. Hyvä häntä. Hoidettu pentukarva."
Luokkana siis pentuluokka (7-9kk) ja arvosteluna 1., KP ja VSP.Sitten ne meidän agikisat. Neljäs stratti agiradalla ja toiveet korkealla ;) Lähtöpaikalle mennessä oli jo hieman jännittynyt fiilis, sillä Sadella ei ollut korvia mukana. Heti startissa neiti näytti oman tahtonsa ja meinasi ettei istu ollenkaan. Kolmantena esteenä olleita keppejä ei mukamas osattu ja ihan tuli fiilis, kuin ei olis keppejä tehty ikinä :D Viime treeneissä kepit meni persiilleen ja olin toivonut, että lämppäesteillä olisi ollut kepit niin olisi päässyt ne vielä testaamaan ennen starttia...

Vaan aina ei saa, mitä haluaa ja radalle oli startattava ennen keppien traanausta. Ja sen näki. Kepeillä Sadella ei ollut korvia ja lopulta luovutin viimeisessä välissä, josta en saanut Sade ohjattua. Loppurata menikin ihan kivasti ja 8. esteen, putken, kohdalla lähti meno olemaan jo sitä, mitä meillä on meno normaalisti treeneissä.

Oppia ikä kaikki ja jatkossa ennen rataa on saatava Sade paremmin kuulolle. Ainakin jos mielii tehdä sujuvan radan. Alla vielä kuva ratapiirroksesta sekä muutama kuva radalta. Kiitos kuvista, P <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti