12. lokakuuta 2014

Aginollia Tamskin kisasta (11.10.-14)

Uskaltauduttiin viimein korkkaamaan viralliset kilpailut Saden kanssa. Voi sitä jännityksen määrää, mikä loppuviikosta oli ja lauantai aamuna en saanut syödyksi mitään, kun jännitti niin kamalasti :D Niinpä pakkasin reppuun evääksi kaksi banaania, sillä kyllähän se jännitys viimeistään kaikkien ratojen suorittamisen jälkeen laukeaa ja sitten mun mahani huutaa ruokaa.

Lähtölistan katsoin ja tulostin perjantaina ja lauantaina odottelin herätyskellon soittoa jo ennen kuin se soi. Kisapaikalle päästyämme olin kiitollinen, että olin käynyt mittauttamassa Saden jo muutamaa viikkoa aiemmin. Kaikelta jännittämiseltäni olisin varmasti unohtanut ostaa kisakirjan ja mittauttaa nappulan :D

Yllätyin erittäin positiivisesti nähdessäni ykkösten tuomarin, Johanna Wüthrich. Nimestä en osannut yhdistää häntä samaan henkilöön, jonka treeneissä kävimme koko kevään. Tiedossa oli siis erittäin mukavia ratoja!

Olisi ihana laittaa tähän ratapiirrokset, mutta mistään en niitä valitettavasti löydä :/ Toki voisin laittaa nuo, mitkä piirsin, mutta niissä heittää huo mittasuhteet niin kamalasti etteivät radat pääsisi ollenkaan oikeuksiinsa niiden välityksellä.

Ensimmäistä rataa katsellessani hieman säikähdin radalla ollutta keinua. Ne muutamat epikset, joissa ollaan oltu on otettu lentokeinut. Hui! Josko Sade nyt muistaisi...

A-radasta en tajunnut pyytää ketään räpsimään kuvia, joten meidän eka 0-rata jäi kokonaan taltioimatta. Omat huomiot tuolta radalta olivat ensisijaisesti kepit. Lisää treeniä! Nätisti Sade ne jo pujoittelee, mutta kovin on rauhallinen vauhti niissä, viimeisessä välissä ehkä innostuu jo hyppäämään vauhtia lisää. Tästä olisi helppo nipistää jopa muutama sekunti vauhdista pois, kun saisi nämä vain treenattua kuntoon :) No tää oli ehkä ainoa erityisempi huomio, sillä Sade teki töitä sen mukaan, mitä pyysin ja vauhtikin oli ihan ok. Radan pääsi ohjauskuviollisesti läpi kahdella valssilla, ja näistä olisi ainakin jälkimmäisen voinut vaihtaa edessäleikkaukseksi. Niin, ja keinu oli suorastaan täydellinen! Ei puhettakaan lentokeinusta<3

A-radan pituus oli 130 metriä ja tavoiteaika 43 s. (tavoite-etenemä 3 m/s). Meidän aika oli 37,74 s, etenemä 3,44 ja rv 0. Näin ollen av oli -5,26 ja tästä napsahti sarjavoitto :) Löysin tästä muuten videoinnin Tamskin sivuilta. Videoinnissa näkyy rataan tutustuminen sekä kaikki ykkösten medit A-radalla. Ensimmäinen koirakko taitaa olla nro 17 ja meillä on nro 29, eli pieni hetki menee ennen meidän suoritusta :) Tässä tuo osoite videointiin: http://www.tamsk.com/onlinetulos/la02.html


B-rata jäi hivenen kaivelemaan. Miksi ihminen ei saa sanaa suustaan ja ohjaa vain "sinnepäin". Huoh! Rata oli profiililtaan hitusen haastavampi kuin edellinen rata, mutta selviydyimme hienosti niistä haastavista kohdista. Viimeiset 4 estettä oli suoralla (putki - puomi - rengas - hyppy). Saden tullessa putkelle olin jo menossa kohti rengasta ajatuksella, että tokihan Sade tietää tehdä puomin...Öö, ilman ohjausta? Niin, Sade teki juuri niinkuin sille kerroin eli tuli puomista hirveää kyytiä ohi :D Tyhmä pää niin kärsii.. No joo, aina ei voi voittaa ;)

Tästä radasta ehkä opittiin se, että vaikka olisi kuinka selkeä suora niin OHJAA!! Radan pituus oli 144 metriä ja tavoiteaika 48 s. (tavoite-etenemä 3 m/s). Meidän aika tällä radalla oli 46,39 s eli saatiin alle tuon tavoitteen, vaikka jouduttiin hieman pakittamaan, että päästiin tekemään puomi. Etenemämme näin ollen oli 3,10 ja rv 5. Tulos oli siis 5 ja oltiin sarjan 5. Nollia tältä radalta tuli muistaakseni 2 kpl ja 5 sitten nelisen kipaletta. Yleisesti ottaen näistä radoista tuli hirveästi hylsyjä.. :/ Tässä osoite tämän radan videointiin (rataan tutustuminen ja kaikke medit): http://www.tamsk.com/onlinetulos/la4.html

Ja muutama otos, kun pyysin vieressä seisoskellutta naista taltioimaan suoritustamme:


Tää on kuvana aivan tärähtänyt, mutta tästä näkyy hyvin, miten korkeelle Sade hyppää vaikka selviäisi myös pienemmillä pompuilla. Esteet oli muistaakseni 35 cm.


Tässä ohjasin huonosti - tai siis en ohjannut ollenkaan - tältä putkelta edessä odottavalle puomille..:


Sade valmistautuu viimeisen radan suorittamiseen:Ennen kolmatta rataa olin jo varma etten saa enään kerättyä Sadelle kierroksia, sillä neiti oli aivan naatti, kuten yllä olevista kuvista käy ilmi. Pallo esiin ja vähän käskytystä, niin kummasti se tyttönen vielä heräsi ja skarppasi.

Skarppasipa vielä 0-tuloksen ja ratavoiton arvoisesti! C-rata oli profiililtaan hyvin vastaava kuin A-rata ja nyt muistin ohjata jokaiselle esteelle :D Olin suhteellisen tyytyväinen ohjaukseeni, ainoastaan 5 ja 6 esteen väliin tekemäni valssi jäi mietityttämään..

Radan pituus oli 126 metriä ja tavoiteaika 42 s. (tavoite-etenemä 3 m/s). Meidän aika oli 34,38 s ja etenemä 3,64. AV oli -7,62 ja rv 0. Ja tästä napsahti meidän toinen LUVA :) 3 starttia ja kaksi luvaa, ei paha ;) Tässä linkki viimeisen radan taltiointiin (muutama mini, rataan tutustuminen ja medit): http://www.tamsk.com/onlinetulos/la8.htmlOlen erittäin tyytyväinen meidän pikkunappulaan, joka antoi kaikkensa!<3 Illalla korostui hyvin Saden väsymys, sillä neiti ei jätä saunaa yleensä mistään hinnasta väliin. Nyt saatiin kuitenkin saunoa ilman Sadea, joka uinui tyytyväisenä sohvan nurkassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti