21. lokakuuta 2014

Pentunäyttelyt ja agikisat - millä ehtiä kumpiinkin?

Sunnuntaina on Lahdessa pentunäyttelyt, joihin ollaan Boltin kanssa menossa näytille. Bolt on yhtä jalkaa ja pehmeää turkkia. Kovin miellyttämishaluinen ja etukäteen uskon, ettei kehässä liikkuminen tule olemaan haaste. Haaste tulee paikallaan seisomisesta. Kotona käskyttäessä poika seisoo toisinaan takajalat ristissä, jalat muutoin vain mine sattuu sojoittaen tai ei seiso ollenkaan. Saas nähdä, kuinka paljon tästä saa anteeksi nuoren iän turvin J Näyttelyissähän Boltilla on ikää aika tarkka 7½ kuukautta, eli aivan kersa vielä J

Tämä on siis jo varma ohjelmanumero sunnuntaille. Kehä alkaa arvioni mukaan klo 11.45 ja paikalla olisi kiva olla jo hyvissä ajoin niin ehtii poika ihmetellä ympärillä parveilevia koiria ja ihmisiä. Sekä rauhoittua ennen omaa vuoroa. Ja tietenkin nähdä Vimmu-siskon ja muut tutut!

Se vaikea valinta onkin sitten agikisat, jotka ovat myös sunnuntaina Lahdessa. Olin niin kovin toivonut, että radat alkaisivat jo klo 9, jolloin ehdittäisiin hyvin tehdä Saden kanssa yksi rata ja siirtyä sitten Boltin kanssa näyttelyihin. Valitettavasti radat alkavat kuitenkin vasta klo 10 ja medit ja minit on arvioitu alkavaksi klo 10.40. eli suhteellisen kiirus tulee..

JOS medit on ennen minejä ja radat päästään starttaamaan heti klo 10.40 (tutustumisen jälkeen) niin oltaisiin valmiita viimeistään klo 11, sillä Sade on medien kolmas koira. Tästä ajaisi noin 15 min näyttelypaikalle, joten siellä oltaisiin aikaisintaan 11.15. Huoh, meneekö liian tiukille? Vai voinko singota suoraan kehään kokemattoman koiran kanssa? :D Mitä jos kehät ovatkin ajoissa ja myöhästytään?


Pitänee selvitellä siis tämä medien ja minien järjestys vielä. Maksit aloittavat jokatapauksessa, joten luonnolliselta kuulostaisi, että medit olisivat seuraavaksi. Jännittää ja stressaa jo valmiiksi vaikkei vielä edes tiedä ehditäänkö ottamaan osaa kumpaankin. Seuraava mahdollisuus nollien metsästykselle aukeaa vasta marraskuun 11 ja seuraavat näytelmät Boltilla on tammikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti