16. lokakuuta 2020

Koiratanssikisat korkattu!

Korkatiin helmikuussa koiratanssikisat, kun Valkeakosken koirakerho järjesti tuplakisat Akaan Viialassa. Osallistuimme siis Saden kanssa freestylen alokasluokkaan sekä kisoihin A että B.

Ai kamala, kun mua taas jännitti. Ja joko Sade reagoi mun jännitykseeni, uuteen halliin / mattoon tai sitä ei ehkä vaan kiinnostanut ihan täysillä.. Ekassa tanssissa Sade skippasi aika paljon liikkeitä. Alun pyörimiset sekä kertosäkeiden koreografiat jäivät kovin puutteellisiksi, vaikka Sade mukana kulkikin ja piti kontaktia. Vähän meni kuitenkin homma säheltämiseksi eikä tanssista saatu irti sitä, mitä olin toivonut.


Toinen tanssi lähti liikkeelle paljon paremmin, Sade teki alun pyörimiset, mutta muuten kontakti katkeilikin sitten pahemman kerran, kun Sade nuuskutteli pitkin mattoa. Kertosäkeet jäivät taas vajaiksia ja "sienien keräyksessä" Sade makoili vain paikoillaan. Aika kamala veto!


Että.. Ei mennyt tanssit ihan niinkuin toivoin :D Sama vireongelma puski esiin, minkä kanssa kamppailtiin pari vuotta sitten, kun kisattiin rally-tokossa. Ei muuta kuin lisää treeniä ja katsotaan uskalletaanko toiste lähteä kisoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti