30. syyskuuta 2018

SERT-A ja YLÖKKin seuramestikset

Viikko sitten viikonloppuna kisattiin kumpanakin päivänä agilityä. Lauantaina ratkottiin YLÖKKin seuramestaruudet epävirallisilla radoilla ja sunnuntaina ajeltiin Lietoon starttaamaan kolme rataa.

Lauantaina Sade siis juoksi kisaavien medien radalla. Sekä agi- että hyppyradoilta tuloksiksi NOLLA, ja aikavertailussa sijalle 2. Diesel juoksi kaksi vetoa putkiluokassa, paremmalla vedolla mä törmäsin yhteen siivekkeeseen tiputtaen riman, mutta tuloksella 5 ja aikavertailulla Diesel sijoittui junnujen toiseksi. Oikein kivat radat juostiin kummankin kanssa, ja päivästä jäi hyvä fiilis :) 

Sunnuntaina sitten ajeltiin Hannan kanssa Lietoon, missä oli tarjolla hyppyrata ja kaksi agirataa. Hyppyradalla takaakierrossa Sade kiersi koko esteen, mikä sitten toki korjattiin, mutta tästä kuitenkin kielto (K). Myös keppien sisäänmenosta otettiin virhe, ja näiden korjailujen jälkeen tuli radalta myös yliaikaa. Lopulta radalta tulokseksi siis 14,96 virhepistettä ja sija 7.

Seuraavaksi oli sitten tarjolla agilityrata, mikä oli profiililtaan todella helppo kolmosten rata. Jälkikäteen tuomari kertoikin kikan olleen siinä, että suurin osa kaahotti vaan radan päättömästi, ja otti sitten siitä virheitä. Ei meinaan tullut ihan hirveästi tuloksia tältä radalta, kun laski kaikki säkäluokat yhteen. Saden kanssa juostiin siis tältä radalta NOLLA ja aikavertailun jälkeen oltiin sijalla 3. 

Viimeisellä agiradalla juoduin kesken matkan vaihtamaan ohjaussuunnitelmaani, sillä olin sen verran edellä Sadeen nähden, ettei mun alkuperäinen ohjauskuvioni ollut paras mahdollinen. Ajatuksena oli siis, että A:n jälkeen persjättö ja vienti hypylle, takaisinpäin tuovan hypyn olisin vain merkannut ja jatkanut matkaa, mutta kun Sade otti näiden hyppyjen väliin kaarroksen, en voinut vain karata alta pois. Tähän siis vaihdettiin lennosta valssi, ja matka jatkui. Maaliin tullessa tuulettelin NOLLAa ja TUPLA-NOLLAA, mitä meillä ei vielä ensi vuoden SM-kisoja varten ollut. Lähdettiin sitten jäähyttelemään koiria ja odottelemaan palkintojen jakoa, jotta päästäisiin kotimatkalle.

Jäähkälenkiltä palattuamme kävin tarkistamassa vikan radan tulokset, ja hyvä etten nurin lentänyt, kun seinällä komeili meidän kohdalla SERT-A! VAU!! Meidän eka SERT-A! Vähän saattoi äänestä kuulla, miten mielissäni olin :D Sadelle tuntuu sopivan nää kisat, mitkä kisataan jossain muualla kuin tutussa hallissa. Paljon on meinaan kisattu YLÖKKin ja TAMSKin halleissa, mutta parempi vauhti ja vire tuntuu olevan, kun kisataan muualla. Liekö vaikutusta vain vaihtelulla vai millä, mutta pitää varmaan aina välillä ajaa kisaamaan muuallekin, vaikka Pirkanmaalla onkin paljon kisoja tarjolla.


Kotimatkalla pysähdyttiin Urjaan makeistukussa ja Ideaparkissa. Käytiin myös lenkillä Hannan huudeilla, jotta Diesel sai vähän muutakin aktviteettia päiväänsä kuin autossa istuskelun ja maskottina toimimisen. Nyt ei sitten muuta kuin keksimään, minkä kakun leivon torstain treeneihin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti