15. joulukuuta 2014

Ei niin ruusuista arkea

Meillä tuhotaan. Meillä ihan tosissaan tuhotaan kaikkea, mitä ei edes keksi koiran voivan tuhota. Ensin hakutreeneissä toinen suorastaan v***uuntui, kun juniori pääsi hakutreeneihin (tää autoon jäänyt oli siis päässyt treenaamaan ensin) ja söi apukuskin penkistä sivun. Meillä kun koirat ovat matkustaneet turvavöissä häkkien sijaan. Tosin nyt meni häkit ostoon ja pian niitä pästänee myös testailemaan.

Juniori tuhoaa kotona. Ja vain mielikuvitus on rajana siinä, mitä kaikkea voidaan tuhota. On kaivettu kaapin ja seinän välistä mm. HDMI-johto, hyllyllä olevaa pelikonsolia rämpytetty niin kauan, että se on mennyt päälle ja päästänyt sisällään olevan pelin koiran ylettyville ja syötäväksi. Kaivetaan keskeltä pöytää (ompelukoneen takaa) johdot, ja alarullat, maistellaan kenkiä... Luultavasti unohdin jo puolet siitä, mitä Huligaani on jo tuhonnut. Tällä hetkellä mikään ei ole turvassa.

Muutamaa lelua vaille kaikilta leluilta puuttuu korvia ja käsiä. Vanu pöllyää ja maitopurkkien pahvit valtaavat lattiaa. Maitotölkkejä on annettu luvalliseksi ajanvietteeksi, kun kumpainenkin rakastavat pahvin repimistä. Samoin päiviksi jätetään jos jonkinnäköistä luuta. Olipa meillä hetkellisesti pelilautakin lainassa, mutta juniorin mielestä lauta olisi mukavampi tuhota kuin kiltisti pelaaminen, joten oli pakko pelastaa lauta pois käytöstä ja palauttaa. On jätetty täytettyjä kongeja, puuhapalloja kun ei voi jättää ettei tule riitaa.

Niin, ja jottei arki olisi liian tasaista, me muutetaan. Sade ahdistuu jo nähdessään muuttolaatikon ja Bolt pyrkii purkamaan laatikoita samaa vauhtia kuin itse niitä pakkaan. Kerran jos toisenkin olen jo hakenut juniorilta kasan "aarteita", jotka se on ryövännyt laatikoista. Aika ihana<3 Varsinaisen muuton ajaksi lapsukaiset pääsevät hoitoon, jottei Saden tarvitse ahdistua ja stressata. Ja uutena vuotena sitten päästään koko kööri uuteen kotiin. Toivotaan, että saan siiheksi myös purettua suurimman osan pahvilaatikoista. Tai piilotettua ne esim saunaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti