13. syyskuuta 2014

Vauva vieras

Meitä kävi eilen illalla ilahduttamassa 10 viikkoinen Masi. Mentiin H:n, Boltin ja Saden kanssa pikkuvierasta ulos vastaan, ettei sisällä sitten tarvitse omien osoittaa mieltä. Kumpikin kersoista osoitti mielenkiintoa Masia kohtaan ja menivät kiltisti tervehtimään pientö otusta. Boltkin oli olevinaan niin isoa poikaa, kun oli kooltaan huomattavasti isompi :D


Sade viihtyi tuttuun tyyliin mielummin rapsuteltavana kuin tekemässä tuttavuutta Masin kanssa. Ja pääsipähän neiti kertomaan äänekäästi myös sen, kenen mamma mä olen.. Mrr.. Ei siis mitään vakavaa, pientä mustasukkaisuutta vain ilmassa, kun Sade istui rapsuteltavanani ja Masi yritti tulla hakemaan oman osansa rapsutuksista.

Bolt ja Masi hakivat vuorotellen toisiaan leikkimään, joskin Masi säikähti aina, kun Bolt olisi lähtenyt leikkimään. Bolt oli äärimmäisen utelias pikku-Masia kohtaan eikä oikein ymmärtänyt, miksi toinen säikkyä Boltia. Bolt meni kyllä äärimmäisen nätisti tekemään tuttavuutta, mutta uusi paikka, uudet ihmiset ja koirat sekä myöhäinen kellonaika veivät veronsa Masista. Eli tämän illan aikana ei vielä nähty kunnon leikkejä, mutta aikaahan on :)

Tässä Bolt tekee tuttavuutta ja Masi yrittää karkuun:


 Kävi ne pojat kuitenkin yhdessä juomassa samasta kupista:





Vähän kyllä arveluttaa istua ton jätin vieressä:


Aivan mahtava pieni kaveri tuo Masi. Ja tulevaisuudessa siitä tulee suhteellisen saman kokoinen kuin mitä Boltistakin, joten tässä on meille tulevaisuuden juoksukaveri! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti