26. heinäkuuta 2013

2 viikkoa barffausta

Kohta kaksi viikkoa täynnä raakaruokailua eli barffausta schappe-neidillä. Alku lähti liikkeelle hyvin kangerrellen, ehdin lähes jo luopua toivosta, että päästäisiin eroon nappuloista. Nyt näkyy kuitenkin jo valoa tunnelin päässä :) Tällä hetkellä neidin ruokavalio on toki vielä turhan rajoittunut, monipuolisuutta pitää saada lisää, mutta se tulee ajan kanssa. Aamu ja iltapalat koostuvat sika-nautajauhelihasta ja pilkotuista broilerin siivistä. Jompaan kumpaan ateriaan sitten lisäillään kananmunan murskattuja kuoria sekä hieman kasviksia.
Tavoitteena on, että joskus hamassa tulevaisuudessa toinen aterioista koostuisi lihaisiata luista ja toinen lihasta ja kasviksista. Siihen on kyllä vielä pitkä matka :D
Viikon vaihteessa meinasi olla hieman takapakkia ruokailujen suhteen, sillä erehdyin antamaan broilerin siipiä hieman turhan kohmeisina. Neiti "hotkaisi" ne ja kas kummaa, tulivat sitten saman tien ylös. Meinasi tämän tapahtuman jälkeen olla muutama päivä taas hankalaa tuo broiskun syöminen, mutta tänään meni taas ruoat alas mukavasti.

Tässä muodossa kun voisi ton broilerin antaa, niin oltaisiin jo pitkällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti